Dataskilt AS

# Skilt # visningsskilt trondheim

Visningsskilt

Et visningsskilt presenterer informasjon til publikum. Typisk er velkomstskiltet til et borettslag som viser besøkende og andre hvor de enkelte leilighetene er plassert i forhold til skiltet. 

# Skilt # visningsskilt trondheim

Skilttyper vi tilbyr:

Mest vanlig er komplette skilt med lakkert aluminiumsrammer. Ofte lyssatt med egen lyskasse eller påmontere lys på toppen. Selve skiltplaten er print på 2mm aluminiumsplate. 

Skilttyper

# visningsskilt trondheim

Eksempler

Vanlige spørsmål

For et lysskilt vil det ta tre uker å få produsert skiltet. Ei uke for et skilt produsert av eget lager. Seil og skilt av plast og aluminium tar fra 3 til 5 virkedager. 

Vi tilbyr en rekke materialer som  akryl, aluminium, PVC, og mer. Valget av materiale avhenger av hvor skiltet skal plasseres og hvilken effekt du ønsker. Det kan være innvendig belysning eller montert i rammer med utvendig belysning. Byggeplasskilt er ofte store flater montert på egenutviklede skiltrammer i aluminium. Vi leverer også 5 mm kapaplater, som er lettvektsplater med for eksempel en plantegning over en leilighet på. Lett for en megler å bruke for å vise en leilighet. Vi leverer også dekor til biler, hestevogner og varebiler. 

Ja, vi tilbyr installasjon av alle typer skilt, både innendørs og utendørs. Ofte vil vi montere selv for å sikre oss at kvaliteten ut fra produksjonen opprettholdes frem til skiltet er ferdig montert. Vi fester skiltene på ulike måter, både med hjelp av skurer og bruk av lim. Hvis skiltet er frittstående så leverer vi forskjellige type betongløsninger for festing mot bakken. Vi har god erfaring med trønderværet og har løsninger for vindsikring av skiltene. 

Absolutt, vi tilbyr skilt med ulike typer belysning, som LED, for å gjøre skiltet mer synlig, spesielt i mørke omgivelser. Skiltet kan for eksempel være sort i dagslys, og hvitt i mørke. Vi leverer skilt i alle farger og fasonger.

Vi kan gjøre lay-out på skilt. Med alt fra utvikling av logo til kombinasjonen tekst og bilder. Dette arbeidet vil vi avtale spesielt med deg om pris og tidsbruk.