Dataskilt AS

# Reklameseil trondheim

Reklameseil

Vi produserer seil til alle formål. Har du et byggeplassgjerde som du kan bruke som reklameplass, så fikser vi passende seil til deg. Samtidig får byggegropa et ryddig og pent uttrykk. Seil kan også monteres på vegg eller andre egnede flater. Seil er også godt egnet når man trenger å opplyse publikum om kortvarige endringer! 

# Seil # Reklameseil trondheim

Reklameseil:

Seil produseres av hullduk av PVC. Hullene skal slippe vind igjennom slik at seilet ikke velter i dårlig vær. I tillegg kan vi montere ekstra vindsikring på utsatte plasser. Seil er lett å erstatte når nye budskap skal presenteres, eller nye sponsorer til idrettslaget skal vises frem på tribunene. 

Typer

# Reklameseil trondheim

Eksempler

Vanlige spørsmål

Så snart vi har layout klar kan vi trykke seilet. Så må vi skjøre til, og sette på messing eller aluminium maljer for å feste seilene med. 

Seil som skal henges på byggeplassgjerder eller andre gjerde festes med strips etter maljene. En malje er en ring som er stemplet inn i kanten på seilet. Ofte forsterket med ekstra lag pvc. Seilet kan også typisk festes etter maljene direkte på en husvegg. Skal seilet henge lenge for eksempel på en salgsbod kan det være lurt å klemme seilet fat med en ramme i impregnert tre. Poenget med seil er at dette ofte er et kortvarig reklamemetode. Skal budskapet vises i lengere tid anbefaler vi skilt i aluminium. 

Som regel monterer vi reklameseil selv. Men vi selger seil til hele Norge, så ofte er det hensiktsmessig at kundene blir montert av kjøper. Vi vil da følge opp med gode råd og erfaringer slik at det blir riktig resultat.