Dataskilt AS

# Profilering # flagg Trondheim

Flagg

Flagg er en flott løsning for å bringe kunders oppmerksomhet mot din virksomhet. Eller for å markere inngangen til din forretning eller plassering.

# Profilering # flagg Trondheim

Vi tilbyr følgende flagg:

Vi leverer flagg i mange varianter. Til byggeplassen leverer vi pakken komplett med flaggstang, fundament i betong, og flagg. Flaggene våre henger til de må skiftes av naturlige grunner. De skal ikke heises opp eller ned. 

Skal du markere din stand ute eller innendørs på en messe så kommer beachflagget til sin rett. Flagget leveres i 3 størrelser etter ditt behov. fra 2,5 m høyt til 5 meter. Beachflagget er lett å transportere, lett å slå opp, og vekker høy oppmerksomhet. Levetiden er derimot kortere enn vanlige flagg. 

Vi leverer også roll-up til alle dine formål. På rollu-upen skifter vi budskap når det blir nødvendig. Roll-up er lett og montere og frakte med seg, et must på messestand eller utstillinger. 

Flagg:

# Profilering # flagg Trondheim

Eksempler

Vanlige spørsmål

Flagget slites ut av vær og vind. Dermed er plasseringen av flagget avgjørende for når det må byttes. Jo mer vind, jo raskere slites flagget ut. Vi prøver å følge med på flaggene vi har levert, og vil varsle deg når det nærmer seg tid for flaggbytte.

Vi leverer flere løsninger for et beachflagg. Enten som jordspyd som er en matallspiss du trykker ned i jorden, eller en kryssfot som står på gulvet. Foten kan forsterkes med sandsekker eller poser fyllt med vann slik at flagget ikke reiser av gårde i vinden. 

Roll-uppen er lagret in en beholder når den ikke er i bruk. Roll-uppen er rullet inn på et fjærbelastet rør som gjør at budskapet rulles automatisk inn etter bruk. Det følger med en stang som holder budskapet opp når roll-uppen er i bruk. 

Det som begrenser levetiden på en Roll-up er det at budskapet på printet blir utdatert. Vi setter sammen nytt budskap og bilder for deg når det blir nødvendig. Det eneste vi skifter er printet! Dermed forlenger vi levetiden til Roll-uppen. 

Vi kan gjøre lay-out på skilt. Med alt fra utvikling av logo til kombinasjonen tekst og bilder. Dette arbeidet vil vi avtale spesielt med deg om pris og tidsbruk.