Dataskilt AS

# Byggeplasskilt trondheim

Byggeplasskilt

En byggeplass krever et informasjonsskilt om utviklingsprosjektet, det fremtidige boligmiljøet, byggherre og kontaktinformasjon for interesserte kjøpere. En flaggstang med utbyggerens logo markerer skiltets plassering. Et visningshus benyttes for kundeinteraksjon og kontraktsskriving. Byggeplassen er omgitt av gjerder med informative seil som dekker over anleggsområdet. Vår tjeneste tilbyr alt av skilt, visningshus, seil og flagg for byggeplassen. Kontakt oss for skreddersydde løsninger!

# Byggeplasskilt trondheim

Produkter vi tilbyr:

Byggeplasskiltet kommer i mange størrelse og materialer. Vi har god erfaring med hvordan et slikt skilt skal overleve i Trønderværet. Vi anbefaler et solid skilt i 2 mm aluminium festet på vår egenutviklede aluminiumramme med et solid støypefundament. Dette skiltet er 3,75 m x 2,50, fundamentet veier 2,4 tonn.  Dette skiltet flyttes lett med hjullaster uten å sprikke opp!

For montasje på skiltfundamentet eller på frittstående fundament leverer vi flagg. Flaggstanga er 8 meter høy, og er et blikkfang på lang avstand.

Til byggegropa hører et byggeplassgjerde som gir muligheter for reklameseil. Både for pynte opp byggeplassen i anleggsperioden, men også for å informere publikum om prosjektet. Vi leverer seil til dette formålet, samt seil til visningshus og andre flater. 

For å komme i kontakt med publikum så trenges det et visningshus. Her leverer vi alt komplett, men også gesimser på taket med informasjon, seil og vindusprint med åpningstider og annen informasjon. 

Produkter til byggeplassen

# Reklameseil trondheim

Eksempler

Vanlige spørsmål

Selve produksjonen av et byggeplasskilt er gjort på to virkedager. Printet trenger tid til herding. Det som kan ta litt tid er layout-arbeidet med skiltet. Her vil vi gjerne ta hensyn til kontraster, bokstavstørrelser og fargekombinasjon. Dette for å øke lesbarheten på forskjellige avstander. Når vi er enige om utseende, så produserer vi skiltet!

Et byggeplasskilt leveres i hovedsak som aluminiumsplater som vi legger et print på. Platene er normalt 2 mm tykke. Vi kan også tilby sandwitchplater som er to tynne aluminiumsplater med plast imellom lagene. De platene vi har best erfaring med i vårt klima er 2 mm aluminiumsplater.

Ja, vi tilbyr installasjon av alle typer skilt, både innendørs og utendørs. Ofte vil vi montere selv for å sikre oss at kvaliteten ut fra produksjonen opprettholdes frem til skiltet er ferdig montert. Vi fester skiltene på ulike måter, både med hjelp av skurer og bruk av lim. Hvis skiltet er frittstående så leverer vi forskjellige type betongløsninger for festing mot bakken. Vi har god erfaring med trønderværet og har løsninger for vindsikring av skiltene. 

Til byggeplasskilt kan vi montere belysning som lyser ned mot skiltet. Eller som egen lyskasse montert øverst på skiltramma. Vi bruker LED til dette formålet.

De store eiendomsutviklerne har egne arkitekter som jobber med layout. Men vi gir råd angående layout fordi vi har en tilnærming til skiltet der vi ønsker at budskapene skal komme godt frem. Dermed ønsker vi å øke kontrastene i skiltet, og ofte forbedre skrifttyper eller endre bakgrunnsfarger. Vi kan også utføre layoutarbeidet fra bunnen av, og tegne hele skiltet. Da vil vi gjerne avtale en pris for layoutarbeidet før vi starter, da dette arbeidet fort blir arbeidskrevende å utføre. 

Vi kan hjelpe deg med flagg fra A til Å. Utforming, layout og montering. Vi har lettvektsstenger laget av glassfiber på lager! Så dette kan fikses relativt raskt.